Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Предоставяне на консултантски

...
</TD
>Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: Предоставяне на консултантски
Коментари Харесай

Община Русе обяви обществена поръчка, свързана с предоставяне на консултантски услуги

Община Русе обяви открита процедура за възлагане на обществена поръчка с предмет: " Предоставяне на консултантски услуги за подкрепяне на Община Русе “.

Предмет на настоящата обществена поръчка е за даването на експертни услуги и съвещания на Община Русе по отношение на подготовката на планови оферти, съфинансирани от Европейски структурни и инвестиционни фондове, Норвежкия финансов механизъм, Програмите за териториално съдействие и Националния проект за възобновяване и устойчивост; подготовка на планове, подкрепени от финансови инструменти; създаване на финансови анализи; създаване на документи за възлагане на публични поръчки по реда на Закон за обществените поръчки, в това число подкрепяне на общината при създаването на механически спецификации по публични поръчки и подготовката на правни мнения по оферти за финансови корекции.

Участник в процедурата може да бъде всяко българско или задгранично физическо или юридическо лице или техни обединявания, както и всяко друго образувание, което има право да извършва услуги, според законодателството на страната, в която то е открито.

Документацията за публичната поръчка е оповестена в профила на купувача на Община Русе, който се поддържа на Централизираната автоматизирана осведомителна система " Електронни публични поръчки “ (ЦАИС ЕОП).

Срокът за подаване на предложения за присъединяване е до 23:59 ч. на 18.04.2023 година Офертите се подават посредством платформата /ЦАИС ЕОП/ съгласно разпоредбите за нейното потребление по член 229, алинея 1, т. 12 от Закона за публични поръчки и при съблюдаване на условията, постановени от възложителя.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР